Registeret

 

NB: Grunnet lovgivningen om personvern vil alle personer som ikke har gitt oss lov til å publisere deres navn på internett, bli vist som "Anonym".

For å få et mest mulig komplett register, oppfordrer vi alle som ikke har noe imot dette til å sende oss en e-post på følgende adresse: rutenregisteret@vavit.no. Hele navnet vil da bli vist i registeret.

Dette gjelder for alle som har skrevet seg inn før 20.02.2008. Etter den tid har det blitt informert om registeret i bøkene, og disse navnene publiserer vi derfor.

 

 

For å få tilgang til selve registeret, bruk menyen til venstre.

  • Søk: Her kan du søke etter navn, dato, klokkeslett eller kommentar for å finne det du leter etter.
  • Besøk pr. år: Se statistikk relatert til toppbestigninger, i tillegg til at du kan gå inn på hvert enkelt år for å se oppføringer.
  • Mest aktive: Inneholder en liste over de personene som har vært på toppen flest ganger, rangert etter flest bestigninger.
  • Alfabetisk liste: Inneholder en liste over alle personene i registeret, ekskludert de anonyme, sortert alfabetisk.

 

For å se alle gangene en person har vært på toppen, trykker man på navnet for å komme til en egen side for denne personen.

 

Dessverre har det kommet bort ark fra bøkene, oftest fordi de har blåst bort. Dersom du vet du har vært der i en av disse periodene, ta kontakt på e-post for å få lagt inn de manglende oppføringene. Periodene der det mangler oppføringer er:

  • 15.10.2006 - 25.03.2007
  • 29.10.2011 - 12.11.2011
  • 30.03.2013 - 13.04.2013

 

 

For personer som vi ikke har kunnet tyde navnet på, har vi lagt ut skannede versjoner av oppføringene i bøkene, hvor man selv kan studere og muligens gjenkjenne hvem det er snakk om, for eksempel ved å se på håndskriften. Disse bildene ligger under sidene til de aktuelle personene. Den enkleste måten å finne disse oppføringene på, er å skrive "?" (spørsmålstegn) i søkefeltet og søke på det.

I enkelte tilfeller har ulike personer med samme navn blitt oppført som samme person.

 

I alle av tilfellene over, i tillegg til andre feil i navn, dato eller andre oppføringer, ber vi om tilbakemeldinger for å få rettet dette.

 

Dersom noen ikke ønsker å ha sitt navn stående i registeret, eller ønsker å få fjernet kommentarer, er det bare å ta kontakt. Disse personene vil bli oppført som "Anonym".

Registeret vil normalt bli oppdatert etter ca. 3-4 måneder, når boka blir tatt ned, digitalisert og publisert på dette nettstedet.

 

Vi kan kontaktes på følgende e-postadresse:rutenregisteret@vavit.no