Velkommen

 

 

Avslutting av digitalisering

 

Oppføringer etter 31.12.2016 kommer ikke til å bli digitalisert.


Vi beklager at vi ikke kan fortsette digitaliseringen som normalt. Hovedgrunnen til dette valget er at arbeidet med å tyde og registrere navnene er en svært tidkrevende prosess som hovedsakelig har blitt gjort av kun én person. Med den økte populariteten som Ruten har fått i de siste årene, har dette blitt en mer og mer omfattende jobb, og det kan se ut til at besøksstatistikken vil fortsette å øke i tiden framover.


Det bringer oss til den andre hovedgrunnen til at vi har tatt dette valget: den økte trafikken opp til toppen har ført til betydelig slitasje på terrenget langs stien. Selv om det i utgangspunktet er flott at flere er ute i friluft (dette var tross alt en av grunnene til at vi startet denne publiseringen), ønsker vi ikke å bidra til at terrenget skal bli ytterligere skadet ved at flere motiveres til å ta turen via dette nettstedet. Vi ønsker derfor at det gjøres tiltak for å forbedre stien i henhold til den økte trafikken.

 

Hvis dette blir gjort, og det blir ordnet en løsning for å minske arbeidsmengden knyttet til digitalisering, kan vi vurdere å gjenoppta publiseringen som normalt.

 

Nye bøker vil fortsatt bli lagt ut på toppen etter hvert som de blir utskrevet, og gamle bøker blir tatt vare på.

 

 

 


 

 

Ruten

 

Rutenregisteret inneholder en oversikt over alle som har skrevet seg inn i boka på toppen av fjellet Ruten (1039 moh, på grensen mellom kommunene Hemne og Rindal) i perioden fra 1979 til dags dato.

I registeret finner du hvor mange ganger hver enkelt har vært på toppen, samt datoer og eventuelt klokkeslett og kommentar.

 

For å få lese mer om registeret og hvordan det brukes, trykk på menyvalget "Registeret" til venstre.

 

Under "Bilder" finner du bilder fra diverse turer til Ruten. Du kan også se et værvarsel for toppen hentet fra yr.no.

 

 

NB: Grunnet lovgivningen om personvern vil alle personer som ikke har gitt oss lov til å publisere deres navn på internett, bli vist som "Anonym".

For å få et mest mulig komplett register, oppfordrer vi alle som ikke har noe imot dette til å sende oss en e-post på adressen under. Hele navnet vil da bli vist i registeret.

 

Vi kan kontaktes på e-post: rutenregisteret@vavit.no

 

 

 

 

 


 

 

Nettstedet er utviklet i WisWeb og sponset av WIS.
Selve utviklingen er gjort av Svein Waade privat i samarbeid med Lars Tore Vassli.

  

 

Siste oppføring i registeret: 2016-12-21
Sist endret: 22.08.2022